Arttu Tirttu ja aave

Kaarla, Riina; Kaarla, Sami
Nimeke: Arttu Tirttu ja aave
Tekijät: Kaarla, Riina (Kirjoittaja)
Kaarla, Sami (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522889454
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 21,00 € (19,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Arttu Tirttu
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 140
Tuoteryhmät: Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L84 KERTOMAKIRJALLISUUS
Ikäsuositus: 6
Jimi on melko tavallinen poika, paitsi että hänen paras kaverinsa on Arttu Tirttu, pieni, vihreä, kuminen ukko.

Jimin ja Artun uusi seikkailu alkaa, kun he kuulevat mummon radiosta, että autiossa kartanossa on nähty outo hahmo. Arttu on varma, että kysymyksessä on aave, jota on aivan pakko lähteä katsomaan. Kun reppuihin on pakattu kaikki tarpeellinen, kaverukset lähtevät ystävänsä Eleonooran kanssa selvittämään arvoitusta, joka vaivaa koko kaupunkia. Aluksi kartano vaikuttaa vain vanhalta hylätyltä talolta, mutta pian hämärässä alkaa tapahtua jotain outoa, eikä karkuun enää pääse...

Jimin ja Artun seikkailut ovat täynnä huumoria, jännitystä ja nolojakin tilanteita. Arttu Tirttu -sarjan nopeasti etenevä tarina ja runsas, sarjakuvamainen kuvitus nappaavat mukaansa kirjakammoisetkin lukijat.

Riina ja Sami Kaarla ovat kirjailija- ja graafikkopariskunta, jotka ovat tunnettuja lukuisista muumikirjoistaan. Heillä on pitkä kokemus kirjoittamisesta, kuvittamisesta ja luovan alan suunnittelutyöstä julistekuvituksista yritysgrafiikkaan. Riinalla ja Samilla on neljä poikaa, ja he haluavat tehdä kirjoja, joissa yhdistyvät huumori, jännitys ja elämänmaku.


Tuote