Emeliina ja hylätyn huvipuiston tapaus

Marttinen, Tittamari
Nimeke: Emeliina ja hylätyn huvipuiston tapaus
Tekijät: Marttinen, Tittamari (Kirjoittaja)
Kauppi, Lotta (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789522887948
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Emeliina
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 115
Tuoteryhmät: Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 5
Emeliina ja Antti löytävät puiston laidalta hylätyn huvipuiston, Lumotun Serpentiinin. Se on aikanaan ollut suosittu huvittelupaikka, mutta miksi se on jäänyt unohduksiin? Vieläkö villiintyneen puiston voi herättää henkiin? Emeliina ja Antti ryhtyvät kunnostamaan huvipuistoa talkoovoimin.

Huvipuiston arvoitus ei ole kuitenkaan ainoa haaste, joka ystävyksillä on. Tunnettu näyttelijä Sara Wang näyttäisi olevan kahdessa paikassa yhtä aikaa. Onko hänellä kaksoisolento vai kuka leikkii kuurupiiloa? Emeliinan supervoimia tarvitaan jälleen ennen kuin kaikki mysteerit on selvitetty.

Emeliina on vauhdikas ja hyväsydäminen tyttö, joka auttaa mielellään toisia, mutta joutuu usein itse kiipeliin. Kiperän tilanteen koittaessa Emeliinalla on erityisiä taikoja ja voimia, joilla hän saa asiat ratkeamaan parhain päin. Sarjan ensimmäinen osa oli Runeberg Junior -ehdokkaana.

Tittamari Marttinen on kirjoittanut lapsille jo liki parinkymmenen vuoden ajan. Palkittu kirjailija on Varsinais-Suomen lastenkulttuurin läänintaiteilija, joka on edistänyt monella tapaa lasten lukuharrastusta.

Lotta Kauppi on Helsingissä asuva kuvittaja ja graafinen suunnittelija.


Tuote