Lotta Levoton ja hirveät hirvipusut

Pantermüller, Alice
Nimeke: Lotta Levoton ja hirveät hirvipusut
Tekijät: Pantermüller, Alice (Kirjoittaja)
Kohl, Daniela (k (Kuvittaja)
Voipio, Myry (Kääntäjä)
Zurhorst (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523541962
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 20,50 € (18,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Lotta Levoton
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 159
Tuoteryhmät: Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L85.12 Suomenkieliset sadut
Ikäsuositus: 7
”Jippii, olen ihan täpinöissäni! Huomenna me lähdetään lomalle Ruotsiin - sellaisella jättimäisellä autolautalla! Ja kaikkein huipuinta on, että Pippuri tulee mukaan. Pippurin kanssa uskallan nukkua villin luonnon armoilla teltassa, vaikka ruotsalaiset metsät takuulla kuhisevatkin karhuja, susia ja peikkoja. Pönttöveljieni pöksyt tutisevat pelosta jo nyt, siitä lyön vaikka vetoa! Mutta ne, jotka nukkuvat asuntoauton hellässä huomassa (lue: nynneröt), eivät pääsekään ihailemaan hirmuisia hirviä...”

Lotta Levoton on täällä jälleen! Tarjolla on asuntoautoilua, ruotsalaista eksotiikkaa ja hyytävää villielämää, poskettomia käänteitä ja sensuroimattomia päiväkirjamerkintöjä. Hauskasti kuvitettu sarja sopii myös aloittelevalle lukijalle.


Alice Panthermüller on saksalainen palkittu lasten- ja nuortenkirjailija. Työskenneltyään ensin opettajana ja kirjakauppiaana hän toteutti lapsuuden haaveensa ja ryhtyi kirjailijaksi. Panthermüller asuu perheineen Lüneburgin nummialueella.

Daniela Kohl on opiskellut taidetta ja kommunikaatiosuunnittelua. Kohl työskentelee Münchenissä vapaana kuvittajana ja graafisena suunnittelijana.


Tuote