Mustan Kuun majatalo — I kirja

Niemelä, Reetta
Nimeke: Mustan Kuun majatalo — I kirja
Tekijät: Niemelä, Reetta (Kirjoittaja)
Kirkkopelto, Katri (Kuvataiteilija)
Tuotetunnus: 9789523545076
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,00 € (22,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Musta Kuu 1
Painos: 3. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 310
Tuoteryhmät: Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 7
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: muutto, unelmat, eläinsairaalat, salaisuudet, majatalot, taruolennot, isät, tyttäret, seikkailu, tytöt
Uuden fantasiasarjan jännittävä aloitus!

Perhoshullu Saimi Salaper ja hänen eläinlääkäri-isänsä saapuvat Sinimäen kaupunkiin perustaakseen luonnonvaraisten eläinten sairaalan. Sattuman oikusta he ostavat vanhan majatalon, joka vetää Saimia salaperäisesti puoleensa. Majatalo ei ole mikä tahansa huojuva huvila, vaan sen ovien takaa kantautuu mystisiä ääniä, pihalla liihottelee harvinaisia perhosia, ja katolla törröttää... lohiskäärmeiden orsi.

Vähitellen talo alkaa paljastaa Saimille outoja ja riemastuttavia salaisuuksiaan. Ja pian Mustan Kuun majatalo on auki tarjoten turvapaikan kaikille salaväkeläisille: hiisille, räpeltäjille, keijuille, peikoille, ilkinakkeleille ja muille luonnonhengille. Mutta vain siinä tapauksessa, että eräs ihminen, salamieli, haluaa auttaa. Koko salamaailma odottaa salamielen päätöstä henkeään pidätellen. Kukaan ei kuitenkaan vielä aavista uhkaa, joka väijyy melkein oven takana...

Jännittävä seikkailu aloittaa uuden fantasiatrilogian, jossa Saimi ja hänen ystävänsä hiisiprinsessa Anskariina, kyklooppi Tuffe Kloppi, painajainen Hilja Hahmoton, yksisarvinen Silkki, koirankuonolainen Ulvos Hukkanen, maahinen Pikkukorva ja jeti Kallanen tempautuvat uskomattomaan tapahtumien vyyhteen salaväen pelastamiseksi.

Tunnetun tekijäkaksikon uutuudessa ajankohtaiset luonnonvaraisten eläinten ja ympäristön suojelun teemat nivoutuvat raikkaalla tavalla kansanperinteeseen ja mytologiaan. Salaperäinen Mustan Kuun majatalo pitää vastustamattomasti otteessaan!

Arvid Lydecken -palkinto 2022.
Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-ehdokas 2022.
Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia 2022 lukijoiden suosikki.


Tuote