Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö - Keikkakuumetta

Leppänen, Pete
Nimeke: Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö - Keikkakuumetta
Tekijät: Leppänen, Pete (Kirjoittaja)
Mela, Paula (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523545373
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 25.11.2021
Hinta: 23,50 € (21,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Rokki-Pupu ja Rolli-Pöllö 1
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 140
Tuoteryhmät: Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 6
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rock, jännittäminen, koulukiusaaminen, jänikset, pöllöt, koulut, diskot
Rokki-Pupun vasen korva lerppuu, ja ilkeä Tero Orava nakkelee koulussa käpyjä niskaan. Onneksi on olemassa paras ystävä Rolli-Pöllö ja yhteinen rakkaus rockmusiikkiin!

Kun maailmankuulu yhtye Kirotut lokit saapuu keikalle Pöpelikkölän koulun diskoon, Rokki ja Rolli tarjoutuvat lämppäriksi. Kaveruksilla on viikko aikaa harjoitella keikkasetti kuntoon, miettiä esiintymisasut ja levittää keikkajulistetta ympäri Pöpelikkölää.

Pahaksi onneksi Rolli saa kurkkuunsa kaktuksen ja Rokin sikarilaatikkokitara tällin. Joku roikale töhrii keikkajulisteenkin. Kaiken keskellä on vielä selvittävä opettaja Herra Possusen höpötyshetkisistä. Miten keikan käy? Entä mitä Kirottujen lokkien kitaristi Spläsh sujauttaa Rokin käpälään? Onneksi Vanhan Pöllön ja Piano-Myyrän kullanarvoiset neuvot auttavat kaksikkoa matkalla unelmiin.

Täysiverinen rokkisatu kertoo vaikeuksien voittamisesta, musiikin riemusta, tekemisen vimmasta ja unelmien tavoittelemisesta. Herkullisten käänteiden lomasta rokkimutsit ja -faijat löytävät musiikkimaailman viittauksia ja kenties muistumia omasta nuoruudestaan.

Pete Leppänen tarttui kitaraan yläasteikäisenä. Kymmenen albumia, satoja keikkoja ja tuhansia kilometrejä myöhemmin kokemuksia oli kertynyt niin koti- kuin ulkomaiden rokkikellareista. Pete ammensi paperille 30 vuoden kokemuksensa musiikkimaailmasta ja loi Pöpelikkölän pienet rokkitähdet. Päivätyönsä hän tekee kirja-alalla, illat kuluvat edelleen kitaran varressa.

Paula Mela on järvenpääläinen kuvittaja, joka tunnetaan nostalgisista ja ilmeikkäistä kuvistaan lukuisissa lastenkirjoissa. Kuvitustöiden lisäksi hänen intohimonaan on keramiikka ja henkisyys.Tuote